Kakao & Reiki Healing2018-11-06T13:18:06+00:00

Iedereen, ja echt iedereen, heeft een oneindige hoeveelheid liefdevolle kracht in zich. Maar kom je bij die bron? Hoe maak je die kracht, liefde, vreugde en vrijheid los? Daar heb ik iets voor, twee dingen zelfs en die giet ik nu samen in de vorm van een Kakao & Reiki Healing.

De healing is gericht om de liefdevolle energie meer te laten stromen in je leven. Verderop op deze pagina vertel ik je meer over de oorsprong van Reiki & Kakao.

kakao

Wat doen Kakao & Reiki?

Stimuleren een gevoel van liefde, compassie & vrede

Verlichten lichamelijke pijn

Verhelderen gevoelens en gedachten

Openen jouw hart

Verbinden je met (zelf)vertrouwen

Zorgen ervoor dat je dichterbij jezelf kunt blijven

Vergroten jouw creatieve vermogen

Verminderen stress & angst gevoelens

Hoe helpt een sessie jou?

Burn-out & stress klachten

Het verminderen van verschillende pijnklachten in je lijf

Meer (zelf)liefde en compassie

Meer helderheid & creativiteit

Het laten stromen van jouw levensenergie

Verminderen van angstige gevoelens en het niet thuisvoelen in deze wereld

Het verbeteren van jouw nachtrust

Hoogsensitiviteit als jouw kracht ervaren

“Jolijn is oprecht geïnteresseerd en na de sessie was ik helemaal rustig. Deze fijne ervaring heeft me een stukje dichter bij mezelf gebracht.”

MIRTHE

Reiki

​Reiki is een helingsmethode die is opgericht door de Japanse Dr. Mikao Usui aan het einde van de 19e eeuw. Het zorgt voor meer balans in ons lichaam, geest, emoties en ziel. Reiki betekent universele levensenergie en wordt doorgegeven door handoplegging op het lichaam. Tijdens een sessie laat ik de energie door mij heenstromen om fysieke en non-fysieke blokkades weer te laten stromen. Door ons stressvolle leven met veel prikkels, emoties en afleiding kroppen gevoelens en emoties zich vaak op en zetten zich vast in je lijf en energiesysteem. Reiki brengt daar licht naartoe zodat deze blokkades kunnen oplossen.

Reiki is een zeer liefdevolle energie flow en vaak voelen mensen zich na een sessie verliefd, licht en helder. Het brengt je uit je hoofd en in je hart.

Kakao

Kakao is de pure vorm van cacao. Het werd eeuwenlang gebruikt door de maya’s tijdens vieringen, overleg en bij het maken van moeilijke besluiten. Kakao bevat heel veel magnesium wat ervoor zorgt dat je bloeddruk omlaag gaat en in je een staat van ontspanning en gronding. Tegelijkertijd opent het de bloedvaten wat ervoor zorgt dat er meer zuurstof naar je hoofd en hart kan stromen. Het geeft je een opgewekt, helder, bewust gevoel en zorgt ervoor dat je beter kunt connecten met jezelf én andere mensen.

Kakao zorgt ervoor dat je diep bij jezelf naar binnen kunt gaan en een grote creativiteit voelt om oplossingen te zoeken voor zaken in het leven waar tegen je aanloopt.

Ik heb het als een erg mooie behandeling ervaren, en ik ben blij dat ik me daarvoor heb opengesteld! Bedankt voor de veilige en rustige omgeving die je hebt gecreëerd!

M.G.

De Kakao & Reiki Healing

Meditatie om je veilig en gegrond te voelen
Drinken van de kakao + intenties uitspreken
Reiki-healing (met kleding aan op massagetafel)
Kop thee + napraten

Prijzen 2018

Kakao & Reiki Healing €99 incl btw
Special December aanbieding: €149 incl btw voor 1 sessie voor jou + geef er 1 kado aan een vriend(in)!

Je kunt mijn sessies aftrekken van de belasting als je een eigen bedrijf hebt.

Boek je sessie nu via jolijn@vegadutchie.nl