Over Jolijn2018-01-15T12:18:52+00:00
jolijnvierkantkleinklein

Welkom op Vegadutchie!

Ik ben Jolijn, 31 jaar en de oprichtster van Vegadutchie.nl. Mijn missie is om jou weer in contact te brengen met een natuurlijke manier van leven. Dit omdat je jezelf krachtiger voelt als je volgens de natuur leeft. 

Mijn droom is een liefdevolle wereld voor zowel mens, dier als natuur. Daarom promoot ik een plantaardige lifestyle. Het leven van een vegan leven heeft enorme effecten op duurzaamheid. Tegelijkertijd maken we een einde aan het grote lijden van miljarden dieren.

Ik geloof dat de wereld veranderen begint bij jezelf. Iedereen kan naar elkaar blijven wijzen, maar een ding kan jij NU veranderen. Dat is de manier waarop jij leeft. En door de manier waarop jij leeft inspireer je constant weer andere mensen. Ik noem dat het druppeleffect. Een enkele druppel brengt een beweging op gang die niet meer te stoppen is.

Met Vegadutchie.nl wil ik jou door middel van mijn blogs, boeken, programma’s, video’s, workshops en behandelingen inspireren om een natuurlijke lifestyle te leven. Dit met als gevolg dat je meer in jouw kracht staat en dat je bijdraagt aan een liefdevolle wereld voor mens, dier & natuur.

Liefs Jolijn