Hydrophil Vegan Tandenborstel

hydrophil-tandenborstel-fair-vegan

Over een vegan tandenborstel had ik nog nooit nagedacht tot ik een tof pakketje van Hydrophil kreeg opgestuurd. Alleen al van het uiterlijk van deze tandenborstel werd ik gelukkig. Geen gekke plastic neon kleuren, maar gewoon pure bamboe! De Hydrophil tandenborstels zijn 100% biologisch afbreekbaar en helemaal bpa-vrij. De verpakking is ook geheel afbreekbaar. Hoera!

Grote vraag is natuurlijk hoe ze bevallen? Ten eerste vind ik ze al heel mooi staan in de badkamer. Ik heb ze in een glazen potje neergezet en het ziet er toch veel leuker uit dan twee plastic tandenborstels. Het borsteltje is medium hard wat ik heel prettig vind. Wel iets kleiner dan een normale tandenborstel, maar who cares? Ik word blij van deze vegan & faire borstel.

Veel meer info over Hydrophil vind je op hun eigen website of Facebook. Meteen aanschaffen? Dat kan voor €3,90 via veganmission.nl.

tandenborstel-hydrophil-vegan-fair-nederland
vegan-tandenborstel-hydrophil
Fijne week! X Jolijn
2015-11-12T08:36:46+00:00 Inspirerend|8 Reacties

8 Comments

 1. Koos 23 mei 2018 om 11:29 - Antwoorden

  Niet vegan, bijvoorbeeld varkenshaar i.p.v. nylon.

 2. Eliza 14 november 2015 om 16:24 - Antwoorden

  Leuk!! Mag ik vragen wat voor tandpasta jullie gebruiken? Ben nog op zoek naar een goede (gezonde :-))

 3. Willy 14 november 2015 om 14:40 - Antwoorden

  Nooit bij stil gestaan dat tandenborstels niet vegan kunnen zijn! Wat is er dan eigenlijk niet vegan aan?

  • Jolijn 16 november 2015 om 11:15 - Antwoorden

   Dat weet ik niet precies. Misschien worden er bij het productieproces dierlijke resten gebruikt.

 4. Elsbet | La Vie Pure 12 november 2015 om 18:32 - Antwoorden

  Oh, dit is echt goed!

 5. Marla 12 november 2015 om 10:00 - Antwoorden

  Ahh dit is zooo cool. Ik ga hem ook bestellen 🙂

Geef een reactie