In een winterse week als deze is er niets lekkerders dan verwarmende maaltjes maken. Deze winterse snert met vegaworstjes voldoet aan alle eisen. Hij is vullend, warm en zoutig. Een heerlijk gerecht om op te eten na een lange wandeling in de winterzon.
Ga je dit recept maken? Leuk als je hem deelt via Instagram met de #vegadutchie tag!
X Jolijn

Ik heb net als jij een poos dagelijks een blogpost geplaatst maar na een tijdje besloot ik dat het te veel werd. Er verschijnen nog steeds een 4 à 5-tal blogposts per week en dat tempo ligt me veel beter. Gaat het eens wat minder dan ga ik me niet meer afjagen om mijn planning bij te benen, dan verschuif ik gewoon een aantal zaken en ik hoop dat dat voor jou ook meer vrijheid geeft. Jammer genoeg zitten er nog steeds maar 24 uur in een dag en moeten er ook nog wat andere zaken gebeuren. Bij mij gaat lezen als ontspanning ook nog steeds voor op bloggen.
Vandaag gemaakt, maar totaal mislukt! Het was meer groenten soep dan erwten soep, en een beetje te zout, Hij werd niet dik! Volgende keer nog maar eens proberen..;)
Oh nee! Hij hoort wel echt dik te worden. Misschien volgende keer iets langer laten koken of staafmixer erdoor? Ik ga hem zelf ook nog een keer maken om te kijken of hij lukt.
Hoi Jolijn,
Wat een kou, ik wil deze snert!🤗
Maar welke vegaworstjes gebruik jij?
De meeste die ik tegenkom zijn vaak niet vegan..
Gr. Lotte
Leuk dat je hem wilt maken! Ik gebruik de mini wieners van de Ekoplaza 🙂