Raw Choc Fruit Breaky!

Sinds ik Raw Chocolate heb leren maken is er een wereld voor me opengegaan. Het is gewoon zó lekker en simpel om te maken. Lekker om uit de schaal te lepelen, als bonbonnetjes,  door de overnight oats of als laagje over plakjes banaan. Goddelijk gewoon!

Stel je voor. Je zit in de tuin, de zon schijnt, je hebt je bikini aan en prikt een vorkje in vers fruit met veel chocolade erover. HEAVEN!

Raw Choc Fruit Breakfast

voor 2 personen

2 bananen, in reepjes
1 appel, in partjes
1 mango, in stukjes
2 handjes blauwe bessen
+ extra fruit naar keuze

Raw chocolate

Gehakte noten (amandelen, walnoten, macademianoten, pecannoten etc.)
Kokosrasp

Neem een mooie schaal en verdeel het fruit erover. Schenk de raw chocolate erover en zet een kwartiertje in de koelkast. Bestrooi met kokos en gehakte noten. Geniet ervan in het zonnetje met een kop thee of koffie.

I’m off to Deutschland vandaag. Ga met vriendlief en nichtje + vriend door de bossen wandelen, lekker eten en naar een concert van Intergalactic Lovers.

Fijn weekend! Morgen is er trouwens weer Vegan Brunch bij Beter & Leuk van 12 tot 4 dus jullie zijn meer dan welkom. xoxo

2014-05-07T13:42:28+00:00 Lente, Ontbijt & Brunch, Zomer|12 Reacties

12 Comments

  1. Nienke 4 november 2014 om 17:55 - Antwoorden

    Lekker!!

  2. Raw Food Recepten 28 oktober 2013 om 00:50 - Antwoorden

    Dit is zo heerlijk, dankjewel voor het delen.

    Heb zelf onlangs het e-book:
    ’52 Raw Food Recepten’ geschreven.

    Heel veel succes nog met jouw leuke en gezonde blog!

    Mariska

  3. Marcella 14 april 2013 om 15:46 - Antwoorden

    Klinkt echt super lekker, ga ik zeker eens maken!

  4. Elske 7 april 2013 om 19:04 - Antwoorden

    Oeh dit lijkt me echt lekker! Heerlijk voor de zomer.. <3

  5. LNNK 7 april 2013 om 14:01 - Antwoorden

    Klinkt heerlijk!

  6. Daniëlle 7 april 2013 om 13:13 - Antwoorden

    Dat ziet er heerlijk uit. Ik ben nog steeds benieuwd naar de raw chocolate.

  7. Laurie 6 april 2013 om 19:26 - Antwoorden

    De vegan brunch die je organiseert, is die iedere zondag van de maand bij beter en leuk? of alleen de eerste zondag van de maand?

    • Jolijn 7 april 2013 om 17:48 - Antwoorden

      Tot 28 april doe ik hem iedere zondag

  8. Ria Demarteau 6 april 2013 om 08:33 - Antwoorden

    Sinds ik Raw Chocolate heb leren maken……..

    Ja dat heb IK nog niet geleerd!!!
    Misschien zou je het mij kunnen leren; als toevoeging bij het recept??
    Heel graag!!
    Vrolijke voorjaarsgroet,
    Ria

    • Shanna 6 april 2013 om 14:29 - Antwoorden

      als je op het grijze ‘raw chocolate’ klikt, bij de ingredientenlijst, kom je op de blog waar het recept staat om zelf raw chocolate te maken…

  9. Ria Demarteau 6 april 2013 om 08:30 - Antwoorden

    Sinds ik Raw Chocolate heb leren maken……..
    Ja dat heb IK nog niet geleerd!!!

Geef een reactie