header detox sales page 2

Deze keer houd je plantaardig & gezond eten wél vol

Voel je je weleens moe, gestrest en heb je het gevoel dat je geen tijd hebt om gezond te eten of voor jezelf te zorgen? Ben je toe aan een reset voordat je de zomer ingaat? Heb je zin om je weer licht en stralend te voelen? Lees verder en ontdek hoe de Vegadutchie Lente Detox jou hierbij gaat helpen. 

vegan-breakfast-bowl-recipe

Hoe zou het zijn als je...

♡ weer rust in je eetpatroon creëert en jezelf voedt met gezonde maaltijden? 

♡ je lichaam weer licht en rustig voelt in plaats van zwaar en energieloos? 

♡ je jezelf 10 dagen (en langer!) mag voeden met heerlijke plantaardige recepten die simpel te bereiden zijn? 

♡ je leert hoe je alle voedingsstoffen binnenkrijgt met plantaardig eten? 

♡ je samen met een hele toffe community kunt detoxen, zodat je er nooit alleen voor staat? 

♡ de ongezonde snacks waar je iedere keer naar grijpt even kunt laten staan? 

Wat houdt de Vegadutchie Lente Detox 2018 in

In de Vegadutchie Lente Detox eet je 10 dagen plantaardig en heel gezond. Jij hebt de kracht in je om je energiek, gezond en stralend te voelen. Ik reik je de tools aan. 

Ik neem je in dit programma stap voor stap mee om jou te laten ervaren hoe simpel gezond eten kan zijn. Je ontvangt voor 10 dagen een volwaardig menu + boodschappenlijsten. Elke dag krijg je een korte opdracht om de detox aan kracht bij te zetten. Ik ga je helpen om je lichamelijk én mentaal weer beter te voelen. Je ontvangt van mij ook een krachtige meditatie die je iedere ochtend of avond kunt doen om meer rust in je hoofd en lichaam te ervaren.

Misschien denk jij: maar hoe moet ik deze detox gaan inpassen in mijn leven? Is het nu wel de juiste tijd? Dat zijn vragen die ik vaak hoor en die ik mij vroeger zelf ook heb gesteld. Het antwoord is dat er nooit een perfecte tijd is om te detoxen. Er zijn altijd etentjes en leuke dingen. Maar als je het jezelf gunt om 10 dagen aaneengesloten gezond te eten zul je merken dat je daarna meer energie hebt en je lekker in je vel voelt.  

Je kunt deze detox gewoon doen tijdens je werkweek. Je gaat namelijk niet sapvasten, maar gewoon heel erg gezond eten. Probeer buiten je werk wat extra tijd voor jezelf te creëren, zodat je de effecten van de detox nog meer zult ervaren.

"Het menu van Vegadutchie is écht lekker, goed te volgen en toegankelijk! Een volgend programma ga ik zeker weer volgen! Ik ben een grote fan! 🙂" - Linde
Linde

Hierom geloof ik 100% in dit programma:

♡ Honderden Vegadutchie lezers hebben al baat gehad bij de online programma’s om zich weer ENERGIEKER en FITTER te voelen

♡ Ik heb zelf ook vastgezeten in ongezonde eetpatronen, anders had ik dit programma ook niet kunnen opzetten. Hierdoor kan ik mijn persoonlijke tips met jou delen en dit gaat jou zeker helpen om ongezonde patronen te doorbreken 

♡ Ik snap dat jij niet alle tijd van de wereld hebt om in de keuken te staan en ik wil je laten zien hoe je GEZOND en SIMPEL plantaardig kunt eten

♡ Ik weet dat ik jou kan inspireren in deze 10 dagen om goed voor jezelf te zorgen en meer van je LIJF te gaan HOUDEN

♡ Ik wil dat jij de allerbeste versie van jezelf bent. Dat je mag gaan SHINEN. En dat kan alleen als je je lekker in je vel voelt!

♡ Ik geloof dat een PLANTAARDIGE lifestyle jou helpt om jezelf beter te voelen én je het gevoel geeft dat je bij kunt dragen aan een betere wereld

Wat je gaat ervaren op de lange termijn

♡ Plantaardig en gezond eten is gemakkelijk in te bouwen in een drukke werkweek

♡ Hoe je gewicht kunt verliezen op een duurzame manier (als je dit wilt)

♡ Hoe onwijs lekker plantaardig eten is en hoe je vaker plantaardig kunt gaan eten 

♡ Hoeveel jij bijdraagt aan een betere wereld voor mens, dier en natuur

♡ De kracht van een community waar je ook na de detox nog ervaringen kunt blijven uitwisselen

♡ Hoe LEUK gezond eten is! Het is een levenslange reis met ups & downs. Maar je mag het aangaan met PLEZIER!

Honderden gingen je al voor en reageerden
positief op de Vegadutchie Online Programma's

Dit ontvang je allemaal als je meedoet aan de Lente Detox:

♡ Een E-Book met 21 plantaardige ontbijt-, lunch-, diner-, snack- en body-recepten, geïllustreerd met prachtige kleurenfoto’s. Wat dacht je van een Gentle Cleanse Smoothie, Appeltaartje uit de Oven, Raw Ginger Cookies, Coffee Scrub en Geroosterde Zoete Aardappel Salade!? Natuurlijk krijg je lunches aangereikt die je makkelijk mee kunt nemen naar je werk

♡ Veel informatie over het detoxproces en nuttige tips om dipjes te voorkomen

♡ Veel tips over plantaardig en gezond eten, hoe krijg je bijvoorbeeld genoeg proteïne binnen met een plantaardige lifestyle?

♡ Een heel hoofdstuk hoe je ook na de detox een gezond eetpatroon kunt volhouden

♡ Kant-en-klare boodschappenlijsten, zodat je met gemak alles in huis haalt wat je nodig hebt

♡ Toegang tot de Online Lente Detox Community 2018. Hierin deel ik iedere dag nuttige tips en kun je met alle andere mede-detoxers tips en vragen uitwisselen

♡ Een meditatie video gericht op meer rust in je hoofd en lijf

Normaal €57, Nu €47

Ik wil zoveel mogelijk mensen helpen en inspireren om weer gezond en lekker in hun vel door het leven te gaan.

Ik wil dat deze detox betaalbaar is voor een grote groep mensen. Voor €47 kun je al starten met het programma. Als je ervan uitgaat dat een sessie bij een voedingscoach €75 kost dan staat deze hele detox gelijk aan ongeveer een half uur voedingscoaching. Daarvoor krijg je nu een 10-daags programma met gezonde recepten, veel support uit de community, email support als je dat nodig hebt en ook nog een hele mooie meditatie-video. 

Meld je meteen hieronder aan en bereid je voor op een nieuw avontuur! 

klein

Normaal €57, Nu €47 

♡ 21 nieuwe recepten, 10 dagmenu’s en kant-en-klare boodschappenlijsten 

♡ E-Book vol met informatie over plantaardig leven en detoxen

♡ Een online lente detox community vol met gelijkgestemde mensen

♡ Email support voor als je persoonlijke vragen hebt

Meest gestelde vragen

Wat is een Vegadutchie Lente Detox?

Het programma is een milde detox. Dat betekent dat je gewone maaltijden eet, maar dat je dierlijke producten, cafeïne, witte suiker en alcohol even laat staan. Verder kunnen sommige maaltijden wat lichter zijn dan je gewend bent, om je spijsverteringsorganen wat meer rust te gunnen. 

Wat is de prijs van de Vegadutchie Lente Detox?

Het programma kost normaal gesproken €57, maar bied ik nu tot donderdagavond 19.59 aan voor €37. 

Kan ik het programma doen als ik aan het werk ben?

Absoluut! Ik ben nu 7 jaar met Vegadutchie bezig en hetgene wat mij het meest gevraagd is, is: hoe pas ik een plantaardige lifestyle in mijn dagelijkse leven in? Ik wil je dus leren hoe je simpel en toch heel lekker en gezond kunt koken.

Wat kan ik verwachten van de 10 dagen? 

Je kunt ten eerste verwachten dat je veel nieuwe receptinspiratie zult opdoen + inspiratie om gezonder te leven.
Hoe je je gaat voelen verschilt per persoon. Als je heel veel koffie drinkt of heel veel suiker eet, dan kun je vooral de eerste per dagen hoofdpijn krijgen of je moe voelen. Maar; als je daar doorheen durft te gaan, dan ga je je daarna heerlijk voelen. Lichter, energieker en blijer.

Kan mijn familie ook mee eten? 

Zeker, veel mensen doen samen met hun familie. Sommige partners en kinderen willen helemaal meedoen en sommige eten deels mee.

Kan ik de detox ook later beginnen? 

Ik raad je aan om mee te doen van 2-12 april, omdat de community je onwijs gaat helpen en stimuleren. Kun je echt niet dan kun je natuurlijk altijd later de detox volgen.

Ik weet niet of ik er al klaar voor ben om helemaal plantaardig te gaan eten

Dat hoeft zeker niet! Probeer eens uit hoe deze 10 dagen bevallen en dan kun je daarna kijken of je ermee door wilt gaan of af en toe toch iets dierlijks wilt eten. Ieder op zijn eigen manier en tempo.

Wat als ik een etentje heb in deze 10 dagen? 

Ik zeg altijd: er is altijd iets. Gun jezelf deze detox voor 10 dagen. Het is een cadeautje aan jezelf. Het maakt je lichamelijk én mentaal sterker. Heb je een etentje waar je echt heen wilt gaan, bel dan van te voren met het restaurant en vraag of ze iets plantaardigs kunnen maken, zonder suiker.

Hoe ga ik me voelen van deze detox? 

Eerlijk is eerlijk. In het begin kun je wat ontwenningsverschijnselen krijgen. Hoofdpijn, irritatie of moeheid. Maar hé, niemand is ooit ergens gekomen zonder ergens doorheen te gaan. En concentreer je op hoe trots je je gaat voelen als je volhoudt en je gaat stralen. Mocht je last hebben van verschijnselen, blijf dan veel water en kruidenthee drinken en richt je op de community. Die sleept je er zeker doorheen!

Kan ik de detox langer voortzetten? 

Ja, dat kan, omdat het een milde detox is. Luister altijd goed naar je lichaam en eet meer als je dat nodig hebt, maar je kunt deze detox zeker langer voortzetten of nog een keer herhalen in de zomer.

Wanneer ontvang ik het E-Book en krijg ik toegang tot de community? 

Je ontvangt het E-Book op zaterdag 24 maart en krijgt op maandag 26 maart toegang tot de community

rabarbersmoothieIMG_8003