15 min spaghetti met olijfolie, champignons en basilicum

Wat doe je als je laat uit je werk komt en geen zin/tijd meer hebt om te koken?… Dan kook je het volgende overheerlijke, simpele recept 😉

15 minuten spaghetti met olijfolie, champignons en basilicum

voor 1 persoon die geen zin heeft om lang in de keuken te staan

75 gram spaghetti
2 el lekkere olijfolie extra vierge
150 gr champignons
1 teentje knoflook
handje basilicum
peper en zout

Snijd de champignons in kleine blokjes. Kook de spaghetti al dente. Verhit ondertussen 1 eetlepel olijfolie in een pannetje en bak de champignons tot ze zacht zijn. Giet de spaghetti af en voeg toe aan de champignons. Knijp het teentje knoflook boven de spaghetti uit, voeg 1 eetlepel olijfolie toe en meng goed. Breng op smaak met zeezout en peper en basilicum.

Less is more!

-x- Jolijn


2014-10-14T07:41:02+00:00 Avond, Herfst, Lunch & Avond|1 Reactie

Eén reactie

  1. Daphne 23 februari 2015 om 14:23 - Antwoorden

    Bedankt voor dit recept! Ik zat al te zoeken naar een champignon pasta zonder roomsausje. En nog lekker makkelijk ook 🙂

Geef een reactie